Veel gestelde vragen

In onze missie om iedereen te kleden met stijl en zelfvertrouwen, begrijpen we dat het vinden van de perfecte outfit in grotere maten soms een uitdaging kan zijn. Bij Ciska’s zetten we ons in voor het bieden van modieuze, comfortabele en kwalitatieve kledingopties die iedereen laten stralen, ongeacht de maat.

We weten dat u vragen heeft over de pasvorm, stijlen, en de beschikbaarheid van onze collecties. Daarom hebben we deze veel gestelde vragen samengesteld om u te helpen bij het vinden van de antwoorden die u nodig heeeft. Van advies over hoe u de beste pasvorm kunt vinden tot tips voor het stylen van je nieuwe favoriete stukken, we zijn hier om uw mode-reis in grote maten te ondersteunen.

Heeft u een vraag die hier niet wordt beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen met elke vraag of zorg. 

U kunt gratis parkeren op het plein of bij ons voor de deur.

De winkel toegankelijk voor mindervaliden. U kunt bij ons gemakkelijk naar binnen met een rollator, rolstoel of zelfs een scootmobiel. Helaas is het toilet niet rolstoelvriendelijk.

Wij verkopen kleding vanaf maat 42 tot en met maat 60.

U kunt bij ons contant betalen. En pinnen en/of betalen met een creditcard. (Visa en MasterCard)

Nee helaas, we hebben geen webshop. Maar we sturen kleding die u in de winkel of op social media gezien heeft graag naar u op. De verzendkosten zijn 4,95.

We hebben een ervaren naaister die de kleding uit onze winkel kan vermaken. Wij spelden de kleding af in de winkel en noteren uw wensen. Hiervoor betaalt u 10 euro. Na een week kunt u de kleding komen ophalen. 

Ongedragen kleding met het prijskaartje eraan nemen we retour, binnen 8 dagen na aankoop op vertoon van de kassabon. U kunt dan ruilen voor iets anders of u krijgt een tegoedbon. 
Afgeprijsde artikelen kunt u niet ruilen of retourneren.

Ciska's heeft een toilet waar u gebruik van kunt maken. Het toilet is helaas niet rolstoelvriendelijk.

De winkel heeft 4 ruime paskamers. In iedere paskamer staat ook een stoel, zodat u rustig kunt passen.

U kunt bij ons cadeaubonnen kopen voor ieder gewenst bedrag. We maken er een mooi cadeautje van.

Scroll naar boven
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten